Η Φορτούνα Σιτάρντ διαπραγματεύεται την επιστροφή του Σιόβα

Ο Δημήτρης Σιόβας βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φορτούνα Σιτάρντ προκειμένου να επιστρέψει στην ολλανδική ομάδα.

Η Φορτούνα Σιτάρντ διαπραγματεύεται την επιστροφή του Σιόβα

Η Φορτούνα Σιτάρντ κάνοντας μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μείνει στην Eredivisie αν και τη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν όλα έδειχναν ότι θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Η ολλανδική ομάδα κατάφερε να φέρει… τούμπα την κατάσταση στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Στην Ολλανδία έχουν για ήρωα αυτής της επιτυχίας τον Δημήτρη Σιόβα. Ο Έλληνας στόπερ πήγε στη Φορτούνα τον Ιανουάριο και κατάφερε να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα και να την οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία.

Στη Φορτούνα πίνουν νερό στο όνομα του με τον προπονητή της ομάδας, Σορς Ούλτε να δηλώνει μετά το τελευταίο παιχνίδι ότι "δεν θα τον ξεχάσω ποτέ". Τότε ο κόουτς των Ολλανδών δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ξανά τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Τα δεδομένα, ωστόσο έχουν αλλάξει με τη Φορτούνα Σιτάρντ και τον Δημήτρη Σιόβα να βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ολλανδών οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να επιστρέψει ο έμπειρος στόπερ στη χώρα της τουλίπας. Ο Σιόβας αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένεια του.