Λεβαντόφσκι: «Η μεταγραφή μου είναι η καλύτερη λύση για όλους...»

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο  Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην εκπεφρασμένη θέση του για μεταγραφή από την Μπάγερν Μονάχου, το τρέχον καλοκαίρι, λέγοντας μάλιστα ότι «Ελπίζω οι φίλοι της ομάδας να με καταλάβουν κάποια μέρα...»

Λεβαντόφσκι: «Η μεταγραφή μου είναι η καλύτερη λύση για όλους...»

Καμιά διάθεση υποχώρησης από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην εκπεφρασμένη θέση του για μετακίνηση από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πολωνός σέντερ φορ εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν, παρ' όλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και ευχήθηκε κάποια στιγμή να κατανοήσουν την απόφασή του οι φίλοι των Βαυαρών.

Όλα αυτά μιλώντας στην εφημερίδα «Bild».

Οι πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του (για 2+1 χρόνια) αλλά τις προτάσεις (δύο) των Καταλανών ν' απορρίπτονται από τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Την ίδια στιγμή που ο 33χρονος «Λέβα» (ο οποίος είχε δηλώσει προς ημερών ότι κάτι μέσα του «έσπασε» με την Μπάγερν Μοναχου...) υποστηρίζει ότι η μεταγραφή του είναι η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές

«Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, γι' αυτό ζήτησα από τον σύλλογο το πράσινο φως για μεταγραφή. Νομίζω ότι στην παρούσα κατάσταση είναι η καλύτερη λύση, ειδικά επειδή ο σύλλογος μπορεί να λάβει χρήματα για το μεταγραφή.

Δεν θέλω να επιβάλλω τίποτα, δεν πρόκειται για αυτό. Πρόκειται για την αναζήτηση της καλύτερης λύσης. Χρειάζεται να ηρεμήσετε. Θέλω να συζητήσω ήρεμα και όχι μέσω των ΜΜΕ».

Πριν την συνέντευξη, είχε προηγηθεί τηλεφωνική συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ο οποίος επανέλαβε την θέση του συλλόγου, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης πρέπει να ολοκληρώσει την θητεία του στο Μόναχο, όπως έχει εκφράσει δημοσίως ο πρόεδρος της ομάδας, Χέρμπερτ Χάινερ και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Όλιβερ Καν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λεβαντόβσκι την σεζόν 21/22 με την ομάδα των Βαυαρών κατέγραψε 46 εμφανίσεις, με απολογισμό 50 γκολ και επτά ασίστ.