Αισιοδοξία στην Μπαρτσελόνα για τον Αθπιλικουέτα

Ο Ντάνι Αλβες έφυγε από την Μπαρτσελόνα, καθώς ο πολύπειρος Βραζιλιάνος φουλ μπακ ενημερώθηκε από τους «μπλαουγκράνα» πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Αισιοδοξία στην Μπαρτσελόνα για τον Αθπιλικουέτα

Ο Αλβες ειδοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να υπογράψει για ένα χρόνο, με ρήτρα που θα επέτρεπε στην «Μπάρτσα» να λύσει το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο του 2023, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Τσάβι για τη θέση του δεξιού μπακ επιμένει για τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα. Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός έχει πρόταση από τη διοίκηση της Τσέλσι για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο.

Ο 32χρονος άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τη Μαρσέιγ και από τότε έχει καταγράψει 305 συμμετοχές και εννιά γκολ στη σπουδαία καριέρα του με την ομάδα του Λονδίνου.

Και την περασμέν η σεζόν έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την άμυνα της Τσέλσι και ο Τόμας Τούχελ εισηγήθηκε την παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για ένα ακόμη χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο έμπειρος άσος έχει πρόταση από την ομάδα της Βαρκελόνης για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο πρόεδρος, Ζοάν Λαπόρτα, αισιοδοξεί πως την 1η Ιουλίου θα τον πάρει στο «Καμπ Νου».

πηγή: ΑΠΕ