Ο Ίβουσιτς της Κροατίας που πέρασε από το Ρέντη και ετοιμάζεται για Νάπολι

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς που πέρασε από τον Ολυμπιακό το 2018 έχει γίνει βασικό στέλεχος της εθνικής Κροατίας και ετοιμάζεται για το άλμα στη Νάπολι.

Ο Ίβουσιτς της Κροατίας που πέρασε από το Ρέντη και ετοιμάζεται για Νάπολι

Το ποδόσφαιρο και οι μεταγραφές μερικές φορές δημιουργούν ωραίες ιστορίες. Σε μία από αυτές είναι πρωταγωνιστής ο Ίβιτσα Ίβουσιτς. Ο Κροάτης γκολκίπερ που πριν μερικές ημέρες ήταν ο ήρωας της εθνικής ομάδας της χώρας του στην εκτός έδρας νίκη επί της Γαλλίας.

Ο 27χρονος πορτιέρε έκανε την πέμπτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της Κροατίας και ήταν ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης. Ο Ίβουσιτς, ωστόσο είχε περάσει και από τα μέρη μας.

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2018 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από την κροατική Ίστρα. ήταν η χρονιά που δεν πήγε τίποτα καλά στην ομάδα του Πειραιά και στο φινάλε της ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κροάτης που είχε προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη (προπονητής τερματοφυλάκων) στον Ρέντη το καλοκαίρι πουλήθηκε στην Όσιγιεκ και με τη φανέλα της παίζει μέχρι και τώρα. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το 2025 και πλέον αποτελεί μέλος της ανδρικής ομάδας της Κροατίας.

Τον Ίβιτσα Ίβουσιτς, όμως, τον θέλει και η Νάπολι. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση γκολκίπερ και ο Ίβουσιτς είναι σε πρώτο πλάνο. Να σημειώσουμε πως πλέον σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του είναι 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ όταν τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός ήταν 200.000 ευρώ. Με τους Πειραιώτες, πάντως, δεν έκανε καμία επίσημη συμμετοχή.