Σαμπντόρια: Σκοτώθηκε ο 21χρονος γιός του μέλους του τεχνικού τιμ Φάμπιο Μικαρέλι (pic)

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 21χρονος γιός του Φάμπιο Μικαρέλι, μέλους του τεχνικού τιμ της Σαμπντόρια. Ο Σαμουέλε Μικαρέλι έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σαμπντόρια: Σκοτώθηκε ο 21χρονος γιός του μέλους του τεχνικού τιμ Φάμπιο Μικαρέλι (pic)

Ανείπωτο θρήνο προκάλεσε στις τάξεις της Σαμπντόρια και όχι μόνο η είδηση ότι ο 21χρονος γιός του μέλους του τεχνικού τιμ της ομάδας Φάμπιο Μικαρέλι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο λόγος για τον έναν από τους δύο δίδυμους γιους του Μικαρέλι, του Σαμουέλε, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών Μέσων επέστρεφε μαζί με τον αδελφό του και δύο φίλους του από ένα πάρτι αποφοίτησης με ένα Fiat 500.

Για άγνωστο λόγο, στο σημείο μεταξύ Πόντι και Τορόνε στο Καμερίνο, το όχημα βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε με δύναμη σε ένα δέντρο. Ο άτυχος Σαμουέλε εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και παρότι στο σημείο έφτασε γρήγορα ιατρική βοήθεια, δυστυχώς ήταν αργά.

Οι άλλοι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου ευτυχώς γλίτωσαν, έχοντας υποστεί τραυματισμούς. Ο Σαμουέλε Μικαρέλι έγραφε τραγούδια παρέα με τον αδελφό του, ενώ έπαιζε και ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα της Ιταλίας.