Στην Τορίνο και οι Σοριάνο, Τζάτζα

Ο χαφ της Βιγιαρεάλ και ο επιθετικός της Βαλένθια αποκτήθηκαν ως δανεικοί από την ιταλική ομάδα.

Στην Τορίνο και οι Σοριάνο, Τζάτζα

Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας ο Ρομπέρτο Σοριάνο επιστρέφει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο άλλοτε παίκτης της Σαμπντόρια και νυν της Βιγιαρεάλ θα φορέσει τη φανέλα της Τορίνο την προσεχή σεζόν στο Καμπιονάτο, καθώς την Παρασκευή (17/8) ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε τον δανεισμό του στην ιταλική ομάδα για ένα χρόνο.

Ο 27χρονος μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μπάγερν Μονάχου, ενώ αγωνίστηκε στη Σαμπντόρια στο διάστημα 2010-2016, πριν μεταπηδήσει στη Βιγιαρεάλ. Στον ισπανικό σύλλογο δεν υπολογίζεται για την προσεχή σεζόν, ωστόσο η μεταγραφή του στην Τορίνο έγινε ύστερα από επιθυμία του τεχνικού της ιταλικής ομάδας Βάλτερ Ματσάρι.

Παράλληλα, παίκτης της Τορίνο είναι από το βράδυ της Παρασκευής και ο Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό του ιταλικού συλλόγου με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια. Στη συμφωνία για τον δανεισμό του 27χρονου φορ περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς του από την Τορίνο.

Στην καριέρα του ο Τζάτζα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αταλάντα, Σαμπντόρια, Σασουόλο, Γιουβέντους και Γουέστ Χαμ. Επίσης είναι διεθνής με την εθνική Ιταλίας, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει σε 17 αγώνες.