Μίλαν: Για «αδιαφανή διαδικασία πώλησης» κάνουν λόγο πρώην μέτοχοι!

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της «Blue Skye», η οποία διατηρούσε μετοχές στη Μίλαν πριν από την αλλαγή ιδιοκτησίας, έκανε λόγο για «αδιαφανή διαδικασία πώλησης» του συλλόγου στην εταιρία «RedBird».

Μίλαν: Για «αδιαφανή διαδικασία πώλησης» κάνουν λόγο πρώην μέτοχοι!

Δεν έμειναν και όλοι ικανοποιημένοι από την πώληση της Μίλαν στην εταιρία «RedBird» έναντι του ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ. Ο λόγος για τη «Blue Skye», την εταιρεία με επικεφαλής τους χρηματοδότες Σαλβατόρε Τσερκιόνε και Τζανλούκα Ντ' Αβάντσο, η οποία ήταν πρόθυμη να παραμείνει στο νέο πρότζεκτ της Μίλαν με ποσοστό 4,27%.

Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε η μεταβίβαση της ομάδας από τη Λομβαρδία άφησε δυσαρεστημένο τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της «Blue Skye», Σαλβατόρε Τσερκιόνε, ο οποίος πάντως παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μίλαν.

«Η Blue Skye είναι δυσαρεστημένη με την αδιαφάνεια της διαδικασίας πώλησης», τόνισε στους Financial Times και πρόσθεσε: «Είμαστε μπερδεμένοι σχετικά με τους πραγματικούς λόγους πίσω από την πώληση του συλλόγου, ειδικά όταν μας περίμενε ένα τόσο λαμπρό μέλλον».