Η Σπόρτινγκ Χιχόν παλεύει να κρατήσει τον Τζούρτζεβιτς

Πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Ούρος Τζούρτζεβιτς έχει κάνει η Σπόρτινγκ Χιχόν και ελπίζει να πάρει τη θετική του απάντηση.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν παλεύει να κρατήσει τον Τζούρτζεβιτς

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην κατάφερε να πείσει και να δείξει τις αρετές του στο σκοράρισμα, αλλά στην Ισπανία έχει τρελάνει ο κόσμος. Ο λόγος για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει το πρώτο βιολί της ισπανικής ομάδας και έχει φτάσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 6 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη τιμή της αξίας του, αφού ακόμη και όταν έκανε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό ήταν στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του "Τζούκα" με τη Χιχόν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Η ισπανική ομάδα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Ήδη του έχουν γίνει δύο προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου και δέχεται πίεση να υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Ο Τζούρτζεβιτς έχει δείξει πως είναι πρόθυμος να συνεχίσει στην ομάδα και γι' αυτό προσπαθούμε να ανανεώσει το συμβόλαιο. Ελπίζουμε να συνεχίσει στην ομάδα μας, θέλουμε να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια», ανέφερε το στέλεχος της Χιχόν, Χαβι Ρίκο.

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον "Τζούκα" από αρκετές ομάδες του εξωτερικού, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Στη Χιχόν ελπίζουν πως αν δεν γίνει επίσημη κρούση τότε ο παίκτης θα πει το "ναι" στην πρόταση της νέο τετραετές συμβόλαιο.