Μαρότα: «Ντιμπάλα; Θέλουμε να έχουμε έτοιμη την ομάδα στις 30 Ιουνίου».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, ερωτηθείς για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ντιμπάλα τόνισε πως οι «νερατζούρι» θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους μέχρι τις 30 Ιουνίου. 

Μαρότα: «Ντιμπάλα; Θέλουμε να έχουμε έτοιμη την ομάδα στις 30 Ιουνίου».

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην άσο της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, να υπογράφει ως ελεύθερος στην Ίντερ. Μιλώντας σε μια εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα μίλησε για την μεταγραφική πολιτική των «νερατζούρι» τονίζοντας: «Πώς εξελίσσεται η υπόθεση του Ντιμπάλα; Στόχος μας είναι να παραδώσουμε τη νέα ομάδα στον Ιντζάγκι μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Προφανώς, πάντα σεβόμενοι τα οικονομικά δεδομένα».

Ο Μαρόττα, αντίθετα, δεν αναφέρθηκε στις φήμες που μιλούν για ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον αμυντικό της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», οι Κυπελλούχοι Ιταλίας θέλουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του Ντιμπάλα ως ελεύθερου και να «επαναπατρίσουν» τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι πριν τις 30 Ιουνίου καθώς από τον Ιούλιο θα τροποποιηθεί η φορολογία γύρω από τους μισθούς των ποδοσφαιριστών στην Serie A.

Τέλος, μέλημα των ανθρώπων της ομάδας του Μιλάνου είναι να βρεθεί μια λύση με τα συμβόλαια των Αλέξις Σάντσες και Αρτούρο Βιδάλ οι οποίοι δεν υπολογίζονται.