Ολυμπιακός: Μόνο το ταξίδι ταλαιπωρία για Κούντε

Στον πάγκο έμεινε για το Καμερούν ο Πιερ Κούντε στο ματς με το Μπουρούντι, ενώ πέραν του παίκτη του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκαν και οι Σονί και Επασί

Ολυμπιακός: Μόνο το ταξίδι ταλαιπωρία για Κούντε

Αναπληρωματικός στην εκτός έδρας νίκη του Καμερούν επί του Μπουρούντι με 1-0 για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ήταν ο Πιερ Κούντε. Ο μέσος του Ολυμπιακού που θα είναι παρών στην προετοιμασία της ομάδας του στην Αυστρία, δεν χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο ματς από τον προπονητή του, έχοντας έτσι μόνο την ταλαιπωρία των ταξιδιών και όχι κάποιο ρίσκο στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ο Κούντε παραμένει στο στόχαστρο της Μπόχουμ, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει και ότι τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, αλλά στα μεταγραφικά μπορεί η κατάσταση να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι Γερμανοί υποστηρίζουν, όπως έχουμε ξαναγράψει, ότι θα έβλεπε με καλό μάτι ο παίκτης την επιστροφή του στην Μπουντεσλίγκα.

Για το Καμερούν δεν αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς και οι άλλοι δύο διεθνείς που μετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Σονί και ο Επασί.