Άρσεναλ: Επίσημη πρόταση στη Σίτι για Γκαμπριέλ Ζεσούς

Η Άρσεναλ προσέφερε το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του επιθετικού Γκαμπριέλ Ζεζούς. Οι «πολίτες» αξιώνουν άλλα 10 εκατομμύρια για την πώληση του Βραζιλιάνου, ενώ περιμένουν και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Άρσεναλ: Επίσημη πρόταση στη Σίτι για Γκαμπριέλ Ζεσούς

Η Άρσεναλ συνεχίζει τις κινήσεις της για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο πλαίσιο αυτό, οι «κανονιέρηδες» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Ζεσούς, το μέλλον του οποίου παραμένει αμφίβολο στους «πολίτες» μετά και τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι λονδρέζοι προσέφεραν στους πρωταθλητές Αγγλίας το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο φορ, ωστόσο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να αξιώνει άλλα 10 εκατομμύρια προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της για την αποχώρηση του παίκτη από το «Ετιχάντ».

Επιπρόσθετα, η Σίτι περιμένει και «κρούση» της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επίσης έχει στο στόχαστρό της τον παίκτη, έπειτα από την αποτυχημένη της προσπάθεια να εντάξει στο δυναμικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ζεσούς έχει συμβόλαιο με τους «γαλάζιους» ως το καλοκαίρι του 2023, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 13 γκολ και 12 ασίστ σε 41 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.