Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν ασχολείται με Μουρίνιο, φαβορί ο Γκαλτιέ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν «παίζει» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι το μεγάλο φαβορί.

Παρί Σεν Ζερμέν: Δεν ασχολείται με Μουρίνιο, φαβορί ο Γκαλτιέ

Οι διεργασίες συνεχίζονται στην Παρί Σεν Ζερμέν για το θέμα του νέου προπονητή. Τα ονόματα που ακούγονται πως θα αντικαταστήσουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι αρκετά.

Ακόμη, βέβαια ο Αργεντινός προπονητής παραμένει στην τεχνική ηγεσία των Παρζιάνων. Όταν λυθεί η συνεργασία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος αθλητικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος.

Οι πληροφορίες από το Παρίσι, ωστόσο, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Το όνομα του Πορτογάλου είχε «παίξει» για την Παρί μετά την κατάκτηση του Conference League, αλλά αυτό το σενάριο δεν υφίσταται.

Ο βασικός στίχος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Γκατιέ έχει συμβόλαιο με τη Νις μέχρι το 2024 και για να τον πάρει η Παρί θα πρέπει να ικανοποιήσει τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας του. Η Νις τερμάτισε στην 5η θέση της Ligue 1 έχοντας πετύχει 20 νίκες.