Λίβερπουλ: Ανανεώνει ο Κεϊτά, στην πόρτα της εξόδου ο Τσάμπερλεϊν

Η Λίβερπουλ είναι αισιόδοξη ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα συμφωνήσει με τον Ναμπί Κεϊτά για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αντίθετα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Όξλεντ Τσάμπερλεϊν

Λίβερπουλ: Ανανεώνει ο Κεϊτά, στην πόρτα της εξόδου ο Τσάμπερλεϊν

Βίοι αντίθετοι για τον Ναμπί Κεϊτά και τον Άλεξ Όξλεντ-Τσάμπερλεϊν. Ο μέσος από την Γουϊνέα έμεινε μακριά από τραυματισμούς και έτσι κατάφερε να καθιερωθεί στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ κάνοντας μια καλή σεζόν με 4 γκολ και 3 ασίστ σε 40 συμμετοχές. Έτσι, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λίβερπουλ για την ανανέωση του συμβολαίου του και οι "ρέντς" είναι αισιόδοξοι πως σύντομα η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Από την άλλη μεριά, παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος Άγγλος πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της χρονιάς και έδωσε λύσεις όταν έλειψαν οι Μανέ και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα, από τον Φλεβάρη και μετά δεν βρήκε χώρο στο ροτέισιον και συνήθως έμενε εκτός αποστολής. Έπαιξε μόλις 1.526 λεπτά, πέτυχε 3 γκολ, μοίρασε 3 ασίστ και η Λίβερπουλ δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο εάν κάποια ομάδα καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το ματς με την Σαουθάμπτον στις αρχές Μαΐου είχε δηλώσει: "Μισώ τον εαυτό μου που δεν δίνω περισσότερο χρόνο στον Τσάμπερλεϊν".