Μπαρτσελόνα: Στο Λιντς ο Αλεμάνι για τον Ραφίνια

Η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Ραφίνια, ο οποίος έχει αποφασίσει να φύγει από τη Λιντς και έχει ενημερώσει τη διοίκηση για τις προθέσεις του.

Μπαρτσελόνα: Στο Λιντς ο Αλεμάνι για τον Ραφίνια

Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, αρνήθηκε κατηγορηματικά να βάλει την υπογραφή του στην πρόταση της διοίκησης για διετή επέκταση, έως το καλοκαίρι του 2026, και επιμένει στο αίτημα του να φύγει.

Μάλιστα ο 25χρονος Βραζιλιάνος ειδοποίησε τη διοίκηση, μέσω του ατζέντη του, πως το καλοκαίρι θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ετσι η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει την τιμή παραχώρησης του Βραζιλιάνου άσου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ δεν θα το κάνει με λιγότερα από 70-80 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport» ο μάνατζερ του, ο διάσημος Πορτογάλος άσος του παρελθόντος, Ντέκο, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της «Μπάρτσα», Ματέου Αλεμάνι, θα ταξιδέψουν αύριο στην Αγγλία για τελικές επαφές με τη διοίκηση της Λιντς. Ο Ραφίνια αναμένεται να πάρει τη θέση του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος θα φύγει από το «Καμπ Νου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ