Ο Αμπιντάλ υποψήφιος για τη Γαλατασαράι και στο… βάθος Ονιεκούρου (pic)

Ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι υποψήφιος να αναλάβει τις τύχες της Γαλατασαράι και το θέμα αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό και τον Χένρι Ονιεκούρου.

Ο Αμπιντάλ υποψήφιος για τη Γαλατασαράι και στο… βάθος Ονιεκούρου (pic)

Σε μία εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι προεδρικές εκλογές της Γαλατασαράι και μέχρι τότε έχουν «παγώσει» τα πάντα. Ήδη οι υποψήφιοι για να καθίσουν στον προεδρικό θώκο του κλαμπ χρησιμοποιούν όλα τους τα όπλα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των μελών και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Γαλατά, Εσρέφ Χαμάτσιογλου συναντήθηκε το Σάββατο (4/6) στην Κωνσταντινούπολη με τον Ερίκ Αμπιντάλ. Ο παλιός αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα είναι υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της Γαλατασαράι.

Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που ο Εσρέφ Χαμάτσιογλου κερδίσει τις εκλογές. Οι δύο άνδρες φωτογραφήθηκαν σε σκάφος στον Βόσπορο με τον Χαμάτσιογλου να κάνει με αυτόν τον τρόπο την προεκλογική του καμπάνια.

Και αυτό φυσικά είναι ένα θέμα που αφορά και τον Ολυμπιακό. Η Γαλατασαράι είναι η ομάδα που αποδεδειγμένα έχει ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου. Δεν μπορεί, ωστόσο, να προχωρήσει η υπόθεση του Νιγηριανού εάν δεν γίνουν οι εκλογές. Και φυσικά σε ενδεχόμενο που θα αναλάβει ο Ερίκ Αμπιντάλ θα έχει ενδιαφέρον η άποψη του για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού.