Στη Σασουόλο ο Σάντος, τον ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα!

Στη Serie A και τη Σασουόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρλον Σάντος, καθώς η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε σήμερα (16/8) ότι έφτασε σε συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού.

Στη Σασουόλο ο Σάντος, τον ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Σασουόλο θα καταβάλει 6 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι διατηρούν τη δυνατότητα να επαναποκτήσουν τον παίκτη, καθώς και το 50% των οικονομικών δικαιωμάτων απο μελλοντική πώλησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όρος αναφορικά με τη μελλοντική πώληση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού δεν θα τεθεί σε ισχύ, εάν ο Μάρλον Σάντος αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια με τη Σασουόλο, περίπτωση κατά την οποία ο ιταλικός σύλλογος υποχρεούται να καταβάλει στην «Μπάρτσα» ακόμη 6 εκατομμύρια ευρώ.

Την περυσινή σεζόν ο Μάρλον αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού στη γαλλική Νις, με την οποία «έγραψε» 26 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων 24 στην αρχική ενδεκάδα. Το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα και πήρε μέρος στην περιοδεία της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες.