Ραφίνια: «Σαν το 2019 δεν θα ζήσει ξανά η Φλαμένγκο»

Ο Ραφίνια μίλησε για τη χρονιά ορόσημο για την ιστορία της Φλαμένγκο τονίζοντας ότι κάτι ανάλογο δεν θα συμβεί στο μέλλον.

Ραφίνια: «Σαν το 2019 δεν θα ζήσει ξανά η Φλαμένγκο»

Το 2019 είναι μία σημαδιακή χρονιά για τη Φλαμένγκο. Τότε κατέκτησε τίτλους και το σημαντικότερο ήταν ότι έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Για τη χρονιά που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της Φλαμένγκο μίλησε ο Ραφίνια.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για όσα πέτυχε τότε το κλαμπ και τόνισε πως δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί αυτή η χρονιά. Σύμφωνα με τον Ραφίνια ακόμη κι αν επέστρεφε ο Ζόρζε Ζεσούς στο κλαμπ κάτι ανάλογο δεν θα μπορούσε να συμβεί ξανά.

«Η Φλαμένγκο του 2019 λέω ότι είναι σαν τη Μπάγερν του 2013. Είναι κάτι το μοναδικό αυτό που πέτυχε τότε. Ακόμα, όμως κι αν γύριζε τώρα ο Ζεσούς δεν θα μπορούσε να γίνει ξανά το ίδιο. Όποιος το έζησε, το έζησε. Κρατήστε τις καλές αναμνήσεις», είπε ο Ραφίνια.

Ο Ραφίνια είχε αποχωρήσει το 2020 από τη Φλαμένγκο για να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που γύρισε στη Βραζιλία ο Ραφίνια αποδοκιμάζεται έντονα από τον κόσμο της «Φλα» που μπορεί να τον αγάπησε, αλλά δεν ξεχνάει ότι έφυγε για τον Ολυμπιακό.