Κάρλος Τέβες: Ανακοίνωσε πως «κρεμάει τα παπούτσια του»

Τέλος στην σπουδαία καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Κάρλος Τέβες, σε ηλικία 38 ετών παρά τις προτάσεις που είχε όπως ανακοίνωσε ο ίδιος. Η αναφορά στον θάνατο του πατέρα του.

Κάρλος Τέβες: Ανακοίνωσε πως «κρεμάει τα παπούτσια του»

Ένας σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του». Ο λόγος για τον Κάρλος Τέβες ο οποίος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών. Ο πολύπειρος κυνηγός ανέφερε πως έχει δώσει τα πάντα και έτσι αποφάσισε να μην αποδεχθεί τις προτάσεις που έλαβε.

«Σταματάω το ποδόσφαιρο, είναι επίσημο. Μου προσέφεραν πολλά πράγματα, ακόμη και από τις ΗΠΑ. Αλλά αυτό είναι, τα έχω δώσει όλα», ήταν το σχόλιο του Κάρλος Τέβες.

Ο Κάρλος Τέβες απέναντι στον Ολυμπιακό σε αγώνα για το Champions League

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα του που έφυγε από την ζωή τον προηγούμενο χρόνο:

«Το να παίζω την τελευταία χρονιά ήταν δύσκολο, αλλά μπορούσα να δω τον πατέρα μου. Σταμάτησα να παίζω γιατί έχασα τον νούμερο ένα οπαδό μου».

Εντούτοις, ο Αργεντινός θα μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο: «Πήρα την απόφαση να γίνω προπονητή. Είμαι ενθουσιασμένος, βλέπω τον ποδοσφαιριστή πιο ανθρώπινα. Ονειρεύομαι να αναλάβω την Μπόκα, ανατρίχιαζα όταν έπαιζα εκεί».

Ο Κάρλος Τέβες απέναντι στον Άρη το 2011 σε αγώνα για το Europa League

Η «χρυσή» πορεία του Κάρλος Τέβες

Η πορεία του Τέβες είναι άξια θαυμασμού. Αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία σε Μπόκα Τζούνιορς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι ενώ πέρασε και από την Γουέστ Χαμ, την Σανγκάι Σενχούα και την Κορίνθιανς.

Στην συλλογή του, μετρά τρεις κατακτήσεις Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Λιγκ Καπ, δύο Serie A, ένα Κύπελλο Ιταλίας, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας, ένα πρωτάθλημα Βραζιλίας, πέντε πρωταθλήματα Αργεντινής, ένα Κόπα Σουνταμερικάνα, ένα Κόπα Λιμπερταδόρες και φυσικά το Champions League του 2008 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Champions League το 2008 στην Μόσχα