Ο Μπενζεμά ζει και αναπνέει «στο κουτί»

Ο Καρίμ Μπενζεμά «έσπασε τα κοντέρ» πετυχαίνοντας 27 γκολ στην La Liga, όλα μέσα από την μεγάλη περιοχή! Οι παίκτες με τα περισσότερα γκολ μέσα στην περιοχή στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Μπενζεμά ζει και αναπνέει «στο κουτί»

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αναφμίβολλα ο απόλυτος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης την φετινή σεζόν οδηγώντας την στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League. Το μυστικό του; Μα φυσικά ότι σουτάρει όταν έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βρει δίχτυα, δηλαδή όσο πιο κοντά στο τέρμα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ μέσα από την μεγάλη περιοχή στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 27.

Δείτε στο γράφημα τις εκτελέσεις του που κατέληξαν στα δίχτυα:

Ο Γάλλος πετύχαινε 0,94 τέρματα ανά 90 λεπτά ενώ από τα 27 γκολ που πέτυχε, τα 20 ήταν με το δεξί, τρία με το αριστερό, 3 με κεφαλιά ενώ πέτυχε ακόμη ένα από κόντρα.

Πίσω από τον 34χρονο επιθετικό, βρίσκεται ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ της Μονακό, ο οποίος πέτυχε 25 γκολ «στο κουτί». Ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ, ο Μούσα Ντεμπελέ της Λιόν και ο Τάμι Έιμπραχαμ της Ρόμα με 21 τέρματα μέσα από την περιοχή έκαστος.