Ρόμα: Διάλεξε Ίντερ ο Μικιταριάν

Ο Χένρικ Μικιταριάν έχει κοινοποιήσει στους ανθρώπους της Ρόμα την πρόθεσή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του. Η επιλογή του να περάσει στην κυπελλούχο Ιταλία, Ίντερ, υπαγορεύεται από την επιθυμία να παίξει στο Champions League

Ρόμα: Διάλεξε Ίντερ ο Μικιταριάν

Ο Χένρικ Μικιταριάν αποφάσισε, θα πάει στην Ίντερ. Ο παίκτης κοινοποίησε πρόσφατα στην Ρόμα ότι δεν θα δεχτεί την τελευταία προσφορά των "τζιαλορόσι" για ανανέωση.

Στόχος του Αρμένιου ήταν να έχει ένα διετές συμβόλαιο αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ, ένα συμβόλαιο στο οποίο η Ρόμα είχε φτάσει πολύ κοντά, προσφέροντας 4,2 εκατομμύρια ευρώ μεταξύ σταθερών και μεταβλητών βάσεων, στα οποία πρέπει να προστεθούν τα προσωπικά μπόνους και τα μπόνους της ομάδας.

Το συμβόλαιο θα ανανεωνόταν για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που είχε παίξει τουλάχιστον το 50% των αγώνων. Η προσφορά δεν θεωρήθηκε αρκετή και η Ρόμα αποφάσισε να μην την αυξήσει περαιτέρω, αφού πλήρωσε στον Αρμένιο περίπου 20 εκατομμύρια καθαρά σε τρία χρόνια.

Το μέλλον του Μικιταριάν λοιπόν θα είναι στην Ίντερ, για να παίξει ξανά στο Champions League, μια κατάσταση που επηρέασε την επιλογή του πρώην πλέον παίκτη της Ρόμα.