Η πίεση της Μποταφόγκο σε Ζαχάβι και η σουίτα

Η Μποταφόγκο πιέζει τον Εράν Ζαχάβι να πει το «ναι» και ο ιδιοκτήτης της δελεάζει τον Ισραηλινό με τη σουίτα του γηπέδου.

Η πίεση της Μποταφόγκο σε Ζαχάβι και η σουίτα

Από τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Εράν Ζαχάβι. Το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον έμπειρο επιθετικό αναθερμάνθηκε πριν μερικές εβδομάδες, αλλά ο παίκτης απομακρύνθηκε οριστικά από το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα.

Η ομάδα που τον πρεσάρει και θέλει να αποσπάσει το «ναι» του είναι η Μποταφόγκο. Οι Βραζιλιάνοι τα έχουν δώσει όλα για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόφεν. Ακόμη, όμως, δεν έχουν πάρει απάντηση από τον Ισραηλινό επιθετικό.

Αυτό που ενδιαφέρει τον έμπειρο επιθετικό είναι να εξασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας του. Η Μποταφόγκο έφτασε στο σημείο να του δώσει μέχρι και γραπτές εγγυήσεις πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Το θέμα με τον Ζαχάβι, όμως, έχει κουράσει τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι περιμένουν σήμερα (3/6) την απάντηση του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ιδιοκτήτης της Μποταφόγκο Τζον Τέξτορ έκανε μία ανάρτηση από σουίτα του γηπέδου και έγραψε: «Εράν Ζαχάβι, αν εξακολουθείς να αμφιβάλλεις για το πόσο θα αγαπηθεί η οικογένεια σου στο Ρίο ντε Τζανέιρο μην το σκέφτεσαι άλλο. Κοίταξε μία από τις VIP σουίτες μας στο Nilton Santos».