Ρόμα: Βγάζει στο… σφυρί τον Ζανιόλο!

Για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς μεσοεπιθετικού Νικολό Ζανιόλο έχουν ήδη ενδιαφερθεί Μίλαν και Γιουβέντους με τους «Ρωμαίους» να ζητούν τουλάχιστον 50 εκ ευρώ για να τον παραχωρήσουν

Ρόμα: Βγάζει στο… σφυρί τον Ζανιόλο!

Αποφασισμένη να προχωρήσει στην πώληση του 22χρονου μεσοεπιθετικού της, Νικολό Ζανιόλο, είναι η Ρόμα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, οι «τζιαλορόσι» έχουν πάρει την απόφαση να παραχωρήσουν τον εννιά φορές διεθνή ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ.

Για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί τον περασμένο Ιανουάριο η Νιουκάστλ, ωστόσο ο ίδιος θα προτιμούσε, αν είναι να φύγει από τη Ρόμα, να το κάνει για χάρη μιας ομάδας που θα αγωνίζεται στο Champions League, προτιμώντας να μετακομίσει σε μία εκ των Γιουβέντους ή Μίλαν, που φέρονται να ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ήδη προσεγγίσει τη Ρόμα, προσφέροντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ και τον Αλέξις Σαλεμάκερς ως αντάλλαγμα, με τους πρωτευουσιάνους να απαντούν αρνητικά.

Ο Ζανιόλο βρίσκεται στη Ρόμα από το καλοκαίρι του 2018, ενώ πραγματοποίησε 42 εμφανίσεις με 8 γκολ και 9 ασίστ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.