Σίγουροι για Ζαχάβι, κοιτάζουν και Μέρτενς!

Στη Βραζιλία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Εράν Ζαχάβι είπε «ναι» στην Μποταφόγκο παρά την πίεση του Ολυμπιακού. Η φωτογραφία που συζητείται και το ενδιαφέρον για τον Ντρις Μέρτενς

Σίγουροι για Ζαχάβι, κοιτάζουν και Μέρτενς!

Στο Ισραήλ ενέπλεκαν ξανά τον Ολυμπιακό με τον Εράν Ζαχάβι και τόνιζαν ότι η ελληνική ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια για να πείσει τον 34χρονο επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την PSV, ενώ στην Βραζιλία υπήρξαν ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες με σιγουριά για το αίσιο τέλος της απόπειρας της Μποταφόγκο για τον παίκτη.

Μάλιστα κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για θετική απάντηση του Ζαχάβι στην ομάδα της Βραζιλίας και ότι έως το Σαββατοκύριακο θα έχουν πέσει οι υπογραφές. Κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία στα social media από λογαριασμό ενός φίλου του Ζαχάβι (και... κομμωτή του) με σημαίες της Βραζιλίας και του Ισραήλ στο πλάνο με τον παίκτη και την παρέα του.

Σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ στην Βραζιλία, η Μποταφόγκο ακόμη περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη, ενώ ταυτόχρονα κοιτάζει και την περίπτωση ενός άλλου άσου από την Ευρώπη, του Ντρις Μέρτενς που τελείωσε τη συνεργασία του με τη Νάπολι.