Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος κι ο Λίνγκαρντ!

Ο, 29χρονος επθετικός Τζέσε Λίνγκαρντ, που εντάχθηκε όταν ήταν 8 ετών στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί από την Τετάρτη (01/06) παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τέλος κι ο Λίνγκαρντ!

Μετά τον Πολ Πογκμπά την πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε κι ο Τζέσε Λίντγκαρντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Άγγλο μέσο ο οποίος στα 29 του χρόνια αποχωρεί από την ομάδα που εντάχθηκε όταν ήταν μόλις οκτώ...

Ο παίκτης ήταν στα πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ και ήθελε να πάει σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την ερχόμενη σεζόν, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τη Γουέστ Χαμ και τη Νιουκάστλ να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Βρετανός χαφ ξεκίνησε από την ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001, σε ηλικία οκτώ ετών και πέρασε από όλα τα στάδια στις ακαδημίες, έκανε το «αγροτικό» του στην Championship ως δανεικός, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Λέστερ, της Μπέρμινγχαμ και της Μπράιτον.

Τον Αύγουστο του 2014 έκανε το ντεμπούτο του με τους «Κόκκινους Διαβόλους» υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ, ακολούθησε ο δανεισμός του στη Ντέρμπι Κάουντι και από την επόμενη σεζόν ήταν μόνιμο στέλεχος της πρώτης ομάδας, μέχρι τον δανεισμό του στη Γουέστ Χαμ το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αγωνίστηκε 232 φορές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκόραρε 35 γκολ, μοίρασε 21 ασίστ και σήκωσε από ένα Europa League, FA Cup, Super Cup Aγγλίας και League Cup.