Πογκμπά: Το «αντίο» του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Παρότι η εξαετής παραμονή του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα ο Γάλλος στο αποχαρετιστήριο μήνυμα του δήλωσε «προνομιούχος», που αγωνίστηκε στους «κόκκινους διαβόλους»

Πογκμπά: Το «αντίο» του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μετά από έξι χρόνια η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε και ο Γάλλος διεθνής μέσος αποχαιρέτισε, μέσω ανάρτησης του, την Αγγλική ομάδα.

Ο Πογκμπά που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» το 2011, προερχόμενος από δύο χρόνια στα τμήματα υποδομής τους, είχε επιστρέψει το 2016 μετά από 4ετή παραμονή του στην Γιουβέντους.

Η οποία είχε καρπωθεί 105 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει πίσω.

Την προηγούμενη 6ετία ο Πογκμπά που βοήθησε την Γιουνάιτεντ να κατακτήσει ένα Λιγκ Καπ (2017) κι ένα Europa League (2017) βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της κριτικής λόγω της απόδοση τους και των τρόπων που μετήλθε ο τότε μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα για να πιέσει για την μεταγραφή του (σε Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους).

Μετά την ανακοίνωση πάντως της Αγγλικής ομάδας για την αποχώρηση του ο 29χρονος - που όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη Γιουβέντους - ανήρτησε video στον λογαριασμό του στο Instagram.

Όπου αποχαιρέτησε, συγκινητικά, τους «κόκκινους διαβόλους» ευχαριστώντας τους φιλάθλους και την ομάδα.

«Νιώθω προνομιούχος που έπαιξα γι' αυτό το κλαμπ. Πολλές όμορφες στιγμές και αναμνήσεις, αλλά πιο σημαντικό μία άνευ όρων υποστήριξη από τους φιλάθλους. Σε ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» έγραψε συγκεκριμένα.