Μενιάν: «Ευχαριστούμε την Ίντερ που μας νίκησε 3-0»

Η βαριά ήττα από την Ίντερ με 3-0 στο Coppa Italia ήταν που έδωσε κίνητρο στους παίκτες της Μίλαν όπως δήλωσε ο τερματοφύλακας των "ροσονέρι", Μάικ Μενιάν

Μενιάν: «Ευχαριστούμε την Ίντερ που μας νίκησε 3-0»

Η Μίλαν στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας έπειτα από 11 χρόνια και ο τερματοφύλακας των "ροσονέρι", Μάικ Μενιάν, μίλησε για την σπουδαία αυτή επιτυχία τονίζοντας πως η ήττα με 3-0 από την Ίντερ στο Coppa Italia ήταν που κινητοποίησε την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την Ίντερ. Μετά το 3-0, είχαμε το μαχαίρι στα δόντια. Αυτή η ήττα πραγματικά μας έδωσε κίνητρο. Όταν η Ίντερ σκόνταψε στην Μπολόνια, ξέραμε πως έχει τελειώσει γι’ αυτούς σε εκείνο στο σημείο, γιατί εμείς είχαμε μεγάλη συγκέντρωση ως ομάδα».

Όσο για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκε, από οπαδούς της Κάλιαρι, ο Μενιάν είπε:

«Είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια και δεν θα είμαι ο τελευταίος. Μετά την Κάλιαρι, με κάλεσαν να δώσω την εκδοχή μου αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήμουν αρκετά τυχερός που με υποστήριξε η Μίλαν, αλλά στους ιταλικούς και ευρωπαϊκούς θεσμούς, υπάρχουν αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για να τιμωρούν τους ενόχους. Το να κάνουμε παράπονα δεν αρκεί πλέον. Επομένως, εξαρτάται από εμάς τους παίκτες να κάνουμε».