«Στηρίζει τους ικανούς προπονητές ο Μαρινάκης»

Πώς συνδέουν στην Αγγλία τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το μέλλον του Στιβ Κούπερ στη Φόρεστ και τους Μαρτίνς, Βαλβέρδε, Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Η επένδυση 5,5 εκατ. λιρών σε γήπεδο και Ακαδημίες. 

«Στηρίζει τους ικανούς προπονητές ο Μαρινάκης»

Ευρεία συνάντηση για την επόμενη μέρα της Νότιγχαμ μετά την άνοδο στην Premier League έγινε σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, ώστε να μπουν οι βάσεις για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα στη νέα μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει από τη νέα σεζόν.

Αυτό που έγινε γνωστό μέσω πληροφοριών στα βρετανικά ΜΜΕ είναι ότι ο Στιβ Κούπερ θα έχει το απόλυτο κουμάντο στον αγωνιστικό σχεδιασμό, με τους Άγγλους να τονίζουν ότι ο Μαρινάκης στηρίζει πάντα τους επιτυχημένους προπονητές, όπως έκανε στον Ολυμπιακό παλιότερα με τον Βαλβέρδε και τον Μίτσελ και τώρα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Αποφασίστηκε επίσης να δοθεί μεγάλο βάρος στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο City Ground και να ενισχυθούν οι Ακαδημίες του συλλόγου για την ανάδειξη νέων παικτών, με το ποσό που συμφωνήθηκε όπως αναφέρει η Sun να είναι περίπου 5,5 εκατομμύρια λίρες μόνο για αυτές τις επενδύσεις.