Μετά τα ματς με την εθνική αποφασίζει ο Ζεσούς

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το ρόστερ της νέας σεζόν, μετά την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ. Η μεταγραφή του Νορβηγού σταρ, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ανοίγει την πόρτα της εξόδου ειδικά στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος είναι στη μεταγραφική λίστα της Ιντερ και της Γιουβέντους, αλλά η Αρσεναλ αισιοδοξεί πως αυτή τελικά θα πάρει τα δικαιώματα του για τα επόμενα χρόνια. 

Μετά τα ματς με την εθνική αποφασίζει ο Ζεσούς

Ο Βραζιλιάνος διεθνής φορ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Σίτι και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα του Μάντσεστερ, ενώ ο μάνατζερ του, Μαρσέλο Πετινάτι, επιβεβαίωσε πως η Αρσεναλ ξεκίνησε τις επίσημες επαφές με την πρωταθήτρια Αγγλίας, αλλά διευκρίνισε πως θ' αποφασίσει μετά τα φιλικά ματς της Βραζιλίας.

Η «σελεσάο» αντιμετωπίζει Νότια Κορέα, Ιαπωνία και Αργεντινή έως τις 11/6 και μετά ο Ζεσούς θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για να συναντηθεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και ν' αποφασίσει για το μέλλον του: «Ολα είναι ανοικτά. Τίποτα δεν θα γίνει άμεσα. Οταν ο Γκάμπριελ επιστρέψει από τα ματς της εθνικής, όλα θα ξεκαθαρίσουν», τόνισε σχετικά ο Πετινάτι.

Ο Ζεσούς αγωνίζεται στη Σίτι από τον Ιανουάριο του 2017, όταν τον αγόρασε από την Παλμέιρας με 32 εκατ. ευρώ. Από τότε, ο Βραζιλιάνος στράικερ έχει 234 εμφανίσεις με τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 95 γκολ με 64 ασίστ. Είναι επίσης 54 φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας σκοράρει 18 τέρματα.