Επίθεση με φωτοβολίδες οπαδών της Ντεν Χάαγκ σε αυτούς της Εξέλσιορ (vid)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Ντεν Χάαγκ και Εξέλσιορ με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται στους φιλοξενούμενους.

Επίθεση με φωτοβολίδες οπαδών της Ντεν Χάαγκ σε αυτούς της Εξέλσιορ (vid)

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν στην Ολλανδία στο παιχνίδι Ντεν Χάαγκ-Εξέλσιορ. Οι δύο ομάδες έπαιζαν την άνοδο τους στην Eredivisie και οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με σκορ 3-0 και κρατούσαν το εισιτήριο στα χέρια τους.

Στο 69', όμως, έμεινε με δέκα παίκτες γεγονός που άλλαξε τις ισορροπίες με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στο 78', 83' και 90+3. Το τελικό 3-3 σε συνδυασμό με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί το τελικό σκορ ήταν 1-1 με τους γηπεδούχους να προηγούνται, αλλά να δέχονται πάλι την ισοφάριση. Στη διαδικασία των πέναλτι η Εξέλσιορ επικράτησε με 8-7 και πήρε την άνοδο.

Η ήττα και η απώλεια της ανόδου εξόργισε τους οπαδούς των γηπεδούχων που εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στους οπαδούς των φιλοξενούμενων. Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και εκτός γηπέδου με τις αστυνομικές δυνάμεις.