«Eυρωπαία» η Αλκμάαρ του, σκόρερ, Παυλίδη και του Χατζηδιάκου, 6-1 την Φίτεσε!

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη ν' ανοίγει το σκορ η Άλκμααρ και τον Παντελή Χατζηδιάκο βασικό, διέλυσε 6-1 τη Φίτεσε και πήρε το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Europa Conference League.

«Eυρωπαία» η Αλκμάαρ του, σκόρερ, Παυλίδη και του Χατζηδιάκου, 6-1 την Φίτεσε!

Η Αλκμάαρ... εξ-αέρωσε την Φιτέσε κι όχι μόνο τη διέλυσε με το εμφατικό 6-1 αλλά ανέτρεψε το 2-1 εις βάρος της στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα μπαράζ για μια θέση στα προκριματικά του Conference League!

Πρωταγωνιστής για τους θριαμβευτές, σε ακόμα μία αναμέτρηση. ο Βαγγέλης Παυλίδης, που ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό (25o φετινό του τέρμα) κι όλα έγιναν πάρα πολύ εύκολα για την ΑΖ, που έστησε... πάρτι κόντρα στην ομάδα του Άρνεμ.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, η Άλκμααρ είχε διαμορφώσει το 3-0 με τα τέρματα των Ρέιντερς (13’) και Ντε Βιτ (41’), ενώ ο Ρέιντερς έγραψε και το 4-0, εξασφαλίζοντας οριστικά τη νίκη για την ομάδα του, που θα βρεθεί στον δεύτερο προκριματικό της 3ης, ιεραρχικά, διασυλλογικής, διοργάνωσης της Ευρώπης.

O Κάρλσον στο 75’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και παρά τη μείωση του σκορ από τον Μπαζούρ (78’), η Άλκμααρ πέτυχε και το έκτο της γκολ στο 89’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κάρλσον.

Εκτός του Παυλίδη βασικός στους «Ευρωπαίους» ήταν κι ο Παντελής Χατηδιάκος. Με τον πρώτο ν' αγωνίζεται 67 λεπτά και τον δεύτερο 81.