Νεϊμάρ: «Και τη ζωή μου θα δώσω για να ξαναπάρει το Μουντιάλ η Βραζιλία!»

Ο Νεϊμάρ μιλώντας σε live στο Instagram εξέφρασε με πολύ γλαφυρό τρόπο το πόσο θέλει να κατακτήσει το Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας

Νεϊμάρ: «Και τη ζωή μου θα δώσω για να ξαναπάρει το Μουντιάλ η Βραζιλία!»

Το 2022 είναι Μουντιαλική χρονιά κι ο Νέιμαρ έχει κατά νου ήδη τον μεγάλο στόχο της χρονιάς στο Κατάρ.

Έτσι μιλώντας σε live στο Instagram με τον Βραζιλιάνο πρώην διεθνή μεσοεπιθετικό, Ντιέγκο, ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για το τουρνουά, προκειμένου να βοηθήσει την «σελεσάο» να το κατακτήσει για 6η φορά στην ιστορία της (και πρώτη μετά το 2002).

Ο «Νέι» ήταν αρκούντως γλαφυρός υποσχόμενος, μεταξύ άλλων, ότι θα δώσει και τη... ζωή του για να πετύχει η Βραζιλία, καθώς δεν θέλει να χάσει αυτήν την ευκαιρία για εκείνον τους συμπαίκτες του και τους συμπατριώτες τους.

«Ήθελα να κατακτήσω το Champions League με την Παρί, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Ελπίζω το 2022 να τελειώσει με το Μουντιάλ. Προετοιμάζομαι γι' αυτό. Όχι μόνο σε φυσική κατάσταση, αλλά και πνευματικά, για να δώσω τα πάντα για να πάρει η Βραζιλία το Μουντιάλ.

Θα δώσω και τη ζωή μου. Προετοιμάζομαι τόσο πολύ γι' αυτό επειδή είναι μοναδική στιγμή. Έχω παίξει ήδη σε δύο Μουντιάλ. Ξέρω τη διαδικασία. Γνωρίζω ότι τα πάντα γίνονται πολύ γρήγορα και αν δεν δώσεις το 100%, η ευκαιρία χάθηκε. Δεν θέλω να αφήσω αυτή την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια μας».