Οσέρ-Σεντ Ετιέν 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το Σαμπιονά

Οσέρ και Σεντ Ετιέν αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για μια θέση στο Σαμπιονά, ενόψει της ρεβάνς στο «Ζοφρουά-Γκισάρ».

Οσέρ-Σεντ Ετιέν 1-1: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το Σαμπιονά

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη «μάχη» ανάμεσα στην Οσέρ και τη Σεντ Ετιέν για μια θέση στα μεγάλα «σαλόνια» του γαλλικού πρωταθλήματος της νέας περιόδου.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Σταντ ντε λ'Αμπέ-Ντεσάν» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επαναληπτικό της Κυριακής (29/5) στην έδρα των «στεφανουά», το «Ζοφρουά-Γκισάρ», που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα κερδίσει την παρουσία της στην Ligue 1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Σεντ Ετιέν κατάφερε να ανοίξει το σκορ από το 15ο λεπτό της συνάντησης χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ζαϊντού Γιουσούφ από «ασίστ» του Αντίλ Αουσίς (0-1). Ως το φινάλε όμως δεν κατάφερε να διασφαλίσει το υπέρ της 0-1 και να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της αντιπάλου της.

Η Οσέρ έφτασε στην ισοφάριση στο 86’ με το «χρυσό» γκολ του Γκαετάν Περέν και διατήρησε έτσι ζωντανές τις ελπίδες της ενόψει της ρεβάνς.

Υπενθυμίζεται ότι η Σεντ Ετιέν τερμάτισε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Σαμπιονά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε μπαράζ παραμονής, ενώ η Οσέρ έφτασε ως εδώ μέσω των πλέι-οφ της δεύτερης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.