Ο Εμπαπέ για την απόφαση του και η διάψευση του Αλ Κελαϊφί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ο Αλ Κελαϊφί διέψευσε τις φήμες ότι ο παίκτης θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Ο Εμπαπέ για την απόφαση του και η διάψευση του Αλ Κελαϊφί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα φοράει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε για το γεγονός πως επέλεξε να μείνει στους Παριζιάνους, ενώ τόνισε πως τηλεφώνησε στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Πήρα την απόφασή μου την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν το είπα στους συμπαίκτες μου. Η ομάδα δεν ήθελε, γιατί ήθελε να το κάνουμε έκπληξη, αν και τελικά η πληροφορία μαθεύτηκε. Τότε κάλεσα τον Φλορεντίνο Πέρεθ, για τον οποίο έχω μεγάλο σεβασμό.

Πιστεύω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να φύγω από τη χώρα στην οποία μεγάλωσα και κατάγομαι.

Εκτιμώ όλη την προσπάθεια που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε πραγματικά ό,τι μπορούσε για να με κάνει χαρούμενο. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη τους και καταλαβαίνω την απογοήτευσή τους. Όπως είπα, είμαι Γάλλος και ως Γάλλος, ήθελα να μείνω εδώ. Είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου. Πάντα κοιτάω το κοντινό μέλλον. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στα επόμενα τρία χρόνια».

Κατά τα άλλα ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί από την πλευρά του είπε: «Είναι μια μεγάλη μέρα στην ιστορία της Παρί και για όλους τους οπαδούς μας στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο. Μένει για ακόμα τρία χρόνια και αυτό αποτελεί μια μεγάλη δήλωση για τις προθέσεις μας».

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων διέψευσε τις πληροφορίες πως ο Εμπαπέ θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες λέγοντας: «Ποτέ δεν ζήτησε να έχει λόγο στις μεταγραφές. Είναι ένας παίκτης. Ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν ήταν το οικονομικό, το πιο σημαντικό. Ήταν το αθλητικό πλάνο, αφού υπήρχαν ομάδες που μπορούσαν να του δώσουν παραπάνω χρήματα. Ειλικρινά, μιλήσαμε ελάχιστα για λεφτά και για τα δικαιώματα της εικόνας του».