Μπάγερν: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Νόιερ

Για δύο ακόμη χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου ο Μάνουελ Νόιερ

Μπάγερν: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Νόιερ

Νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μόναχο για ακόμη δύο χρόνια υπέγραψε ο Μάνουελ Νόιερ. Έτσι εάν όλα πάνε καλά, ο 36χρονος τερματοφύλακας θα κλείσει 13 χρόνια στην ομάδα!

«Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και θέτει τα πρότυπα σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια. Είναι τεράστιο επίτευγμα να είσαι τόσο σταθερά παγκόσμιας κλάσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιό του. Ο Μανουέλ είναι μια καθοριστική φιγούρα στην ιστορία της Μπάγερν», δήλωσε ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν.

Ο Νόιερ έχει 10 τίτλους Bundesliga, πέντε DFB Pokals και δύο τίτλους Champions League με την Μπάγερν, καταγράφοντας 472 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το ταξίδι μου συνεχίζεται στην Μπάγερν. Θα έχουμε ξανά μια πολύ καλή ομάδα με την οποία μπορούμε να παίξουμε για κάθε τίτλο. Ως τερματοφύλακας κι αρχηγός θω να είμαι το στήριγμα και βασικός παράγοντας στους μεγάλους μας στόχους. Θέλουμε να επεκτείνουμε το ρεκόρ των τίτλων μας και να αγωνιστούμε ξανά για το DFB Cup και το Champions League», είπε ο Γερμανός κίπερ.