Εμπαπέ: «Θα είμαι οπαδός της Ρεάλ στον τελικό

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έκανε ειδική μνεία και στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εμπαπέ: «Θα είμαι οπαδός της Ρεάλ στον τελικό

Ο Κιλιάν Εμπάπε πολιορκήθηκε στενά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τελικά επέλεξε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μέχρι το 2025 θα είναι κάτοικος Παρισιού ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην απόφαση του, αλλά και στο ενδιαφέρον που έδειξε γι' αυτόν η Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι σίγουρος πως μπορώ να συνεχίσω να μεγαλώνω σε μια ομάδα που έχει τα μέσα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω στον Αλ-Κελαϊφί για την εμπιστοσύνη, καθώς και όλους τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν σε όλο τον κόσμο για την στοργή που μου έδειξαν.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ρεάλ Μαδρίτης και τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ. Αναγνωρίζω το προνόμιο να με ζητήσει μια τόσο σημαντική ομάδα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία για την απογοήτευσή τους, θα είμαι ο πρώτος φίλαθλος στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο Παρίσι, στο σπίτι μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κιλιάν Εμπαπέ.