Παρί Σ.Ζ.: Αθλητικός διευθυντής ο άνθρωπος που είχε ανακαλύψει στην Γουινέα τον Αγκιμπού Καμαρά!

O Λουίς Κάμπος αντικαθιστά τον Λεονάρντο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν. Μεταξύ άλλων είχε ανακαλύψει στα 14 τον Κιλιάν Εμπαπέ και στα 17 τον Αγκιμπού Καμαρά!

Παρί Σ.Ζ.: Αθλητικός διευθυντής ο άνθρωπος που είχε ανακαλύψει στην Γουινέα τον Αγκιμπού Καμαρά!

Το ποδοσφαιρικό μάτι του Λουίς Κάμπος το έχουν ελάχιστοι στον πλανήτη και θεωρείται ο κορυφαίος στην ανίχνευση ταλέντων. Ο 57χρονος Πορτογάλος ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Παρί Σεν Ζερμέν, αντικαθιστώντας τον Λεονάρντο.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που σε ηλικία 14 ετών είχε ανακαλύψει τον Κιλιάν Εμπαπέ σε μία τοπική ομάδα του Παρισιού και τον πήγε στην Μονακό, με τον οποίο μάλιστα συνυπήρχαν στο Πριγκιπάτο και τώρα θα ξανασμίξουν.

Επίσης, ο Κάμπος ήταν ο άνθρωπος που σε ένα τουρνουά στην Γουινέα είχε πάει με την Λιλ με μοναδικό σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού.

Ο Κάμπος είναι ο άνθρωπος στον οποίο χρωστάει πολλά ο Αγκιμπού, καθώς ήταν ο μοναδικός που τον είχε εντοπίσει στην μακρινή Γουινέα και διοργάνωσε επίτηδες ένα τουρνουά με την Λιλ για να τον δει τι ψάρια πιάνει απέναντι σε παίκτες με πολύ υψηλό επίπεδο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λεϊρία και στη συνέχεια πέρασε Εσποσέντε, Άβες, Λέτσα, Πεναφιέλ, Σετούμπαλ, Βαρζίμ, Ζιλ Βιθένετε, Μπέιρα-Μαρ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Λιλ και Θέλτα.