Επίσημο! Ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε στην Παρί

Το μεγάλο «μπαμ» έγινε, αλλά δεν είναι μεταγραφή. Ο Κιλιάν Εμπαπέ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025.

Επίσημο! Ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε στην Παρί

Έγινε σίριαλ που απασχόλησε όλη την Ευρώπη εδώ κι αρκετό καιρό. Τελικά αυτό έφτασε στο τέλος του με τον Κιλιάν Εμπαπέ να επιλέγει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτη επιδόθηκαν σε ένα μπρα ντε φερ για γερά νεύρα.

Οι Παριζιάνοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τη "μάχη" και τελικά βγήκαν νικητές. Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρά τις πιέσεις και τη δελεαστική πρόταση από τη Ρεάλ επέλεξε να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Παρί.

Οι πρωτευουσιάνοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Εμπαπέ με τον οποίο υπέγραψαν πλέον νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025. «Αυτό είναι το σπίτι μου, πάντα το έλεγα. Μένω στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κατακτήσουμε τίτλους μαζί», είπε ο νεαρός επιθετικός στην ανακοίνωση από την γαλλική ομάδα.

Τα χρήματα που θα πάρει ο Γάλλος προκαλούν ζαλάδα. Συγκεκριμένα έλαβε 130 εκατ. ευρώ μόνο επειδή ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Παρί. Από 'κει και πέρα θα εισπράττει 50 εκατ. ευρώ το χρόνο και κράτησε το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας του. Το τρομερό της ιστορίας είναι πως ο Εμπαπέ θα έχει λόγο ακόμη και για τις αποφάσεις του κλαμπ, δηλαδή όσον αφορά στον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν ή θα φύγουν.