«Ο Κονσεϊσάο θέλει τον Σεμέδο»

Σημαντική εξέλιξη για το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο, αφού σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο τεχνικός της Πόρτο τον θέλει στο «Ντραγκάο».

«Ο Κονσεϊσάο θέλει τον Σεμέδο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο και είναι ένα θέμα το τι θα γίνει με το μέλλον του. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες με τους "Δράκους", αλλά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο φαίνεται πως τον έχει στο μυαλό του για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα δημοσιεύματα κάνουν αναφορά στο μέλλον του έμπειρου στόπερ και τονίζουν πως ο προπονητής της Πόρτο θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα οι Ίβηρες τονίζουν πως οι "Δράκοι" είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς ύψους 5,5 εκατ. ευρώ και να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο "Ντραγκάο". Πρόκειται για μία εξέλιξη που σίγουρα χαροποιεί τους Πειραιώτες, αφού ο Σεμέδο είναι παίκτης που δεν βρίσκεται στα πλάνα και ούτε πρόκειται να γυρίσει το χαρτί.

Βέβαια όλα αυτά είναι φήμες από την Πορτογαλία, αφού επίσημα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά της Πόρτο για να κάνει δικό της τον Σεμέδο.