Σκοτώθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε Μουράτ Λαμπραμπάντ

Σκοτώθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε Μουράτ Λαμπραμπάντ.

Σκοτώθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε Μουράτ Λαμπραμπάντ

Τραγικό θάνατο βρήκε, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε Μουράτ Λαμπραμπάντ πηδώντας από έναν βράχο, ενώ ήταν σε διακοπές στη Μαγιόρκα.

Ο Μαροκινο-Ολλανδός ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διακοπές με τα δύο παιδιά και την σύζυγό του στη Μαγιόρκα όταν επιχείρησε ένα άλμα 35 μέτρων στο νερό βρίσκοντας τραγικό θάνατο, με την σύζυγό του να κινηματογραφεί τη βουτιά!

Σύμφωνα με αναφορές, ο θάνατος του πρώην ποδοσφαιριστή της Φίτεσε προκλήθηκε από πνιγμό, κι όχι από τραύματα από πρόσκρουση.

«Η Φίτεσε έλαβε τα θλιβερά νέα ότι ο Μουράντ Λαμπραμπάντ πέθανε με τραγικό τρόπο. Ο πρώην επιθετικός της Φίτεσε είχε μόλις κλείσει τα 31. Φόρεσε τα χρώματα του συλλόγου τη σεζόν 2010/11 όταν ήταν μέλος της ομάδας Κ23 που κέρδισε το κύπελλο εκείνης της σεζόν. Τον Ιούλιο του 2010 σκόραρε σε φιλικό της πρώτης ομάδας. Εκτός από τη σεζόν του στην ομάδα νέων της Φίτεσε, αγωνίστηκε ακόμα με την Arnhemse Boys και αρκετούς επαγγελματικούς συλλόγους. Η Φίτεσε εύχεται στην οικογένεια και τους φίλους του πολλή δύναμη για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη απώλεια», αναφέρει σε μήνυμά της η Φίτεσε.