Βέρντε: «Δύσκολο να αρνηθώ την Νάπολι, η καρδιά μου είναι γαλάζια. Θα ήθελα να παίξω με τον Όσιμεν»

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Σπέτσια, Ντανιέλε Βέρντε, μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει για την Νάπολι τονίζοντας πως θα ήθελε να τροφοδοτεί τον Όσιμεν. 

Βέρντε: «Δύσκολο να αρνηθώ την Νάπολι, η καρδιά μου είναι γαλάζια. Θα ήθελα να παίξω με τον Όσιμεν»

Ο εξτρέμ της Σπέτσια, Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος πέρασε από την ΑΕΚ μίλησε σε ιταλικό ραδιόφωνο για το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Νάπολι:

«Να αντικαταστήσω τον Ινσίνιε; Δεν ξέρω, η καρδιά μου είναι γαλάζια, δεν το κρύβω, αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι ο επόμενος Ναπολιτάνος της Νάπολι. Δεν λέω ότι υποστήριζα την Νάπολι τα τελευταία χρόνια, αλλά ως παιδί ήμουν τεράστιος οπαδός. Είμαι από αυτούς που ζητωκραυγάζουν για την ομάδα που παίζουν αλλά η καρδιά μου, η αγάπη για την πόλη μου, δεν άλλαξε ποτέ χρώμα. Σε περίπτωση που έρθει μια πρόταση θα είναι δύσκολο να αρνηθώ αλλά σκέφτομαι την Σπέτσια που είναι τώρα το σπίτι μου και θα απολαύσω αυτές τις στιγμές» .

«Ο επιθετικός που θα ήθελα να σερβίρω ασίστ; Σίγουρα ο Όσιμεν. Ψηλή μπαλιά, χαημλή μπαλιά, κάθετο πέρασμα, όλα γίνονται ασίστ με αυτόν. Είναι ένας παίκτης για να δώσεις πολλές ασίστ. Θα ήθελα να παίξω δίπλα του».