Παρί Σεν Ζερμέν: Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Σαντιό Μανέ

Για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ κινείται η Παρί Σεν Ζερμέν και προσφέρει «χρυσό» συμβόλαιο στον Σενεγαλέζο επιθετικό για να μετακομίσει στη Γαλλία.

Παρί Σεν Ζερμέν: Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Σαντιό Μανέ

Για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ κινείται η Παρί Σεν Ζερμέν, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα που ολοκληρώνεται το 2023.

Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» υποστηρίζει πως οι Παριζιάνοι έχουν προσφέρει ένα τεράστιο ποσό στον διεθνή άσο για να συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική πρωτεύουσα, προσθέτοντας μάλιστα πως η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που η Λίβερπουλ δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα οικονομικά επίπεδα.

Σημειώνεται επίσης, πως την περίπτωση του Μανέ παρακολουθεί παράλληλα με μεγάλο ενδιαφέρον και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία φιλοδοξεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επίθεσή της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο παίκτης έχει καταγράψει 22 γκολ και 5 ασίστ σε 49 εμφανίσεις του με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει προσφέρει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να φτάσει στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Αγγλίας, αλλά και να διεκδικεί ακόμα τόσο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγγλίας όσο κι αυτόν της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενόψει του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.