«Διπλό» (1-2), στα ...χασομέρια, της Σοσό, με Παρί κι αντίπαλος της Οσέρ!

H Σοσό κέρδισε την Παρί με δύο γκολ στις καθυστερήσεις των ημιχρόνων την Παρί, 2-1, στην πρωτεύουσα και θα δώσει μπαράζ με τηνm 3η της Ligue2, Οσέρ για το ποια ομάδα θα παίξει με την τρίτη από το τέλος της Ligue 1, Μετς, για το ποια θ' αγωνίζεται στα «σαλόνια» του γαλλικού ποδοσφαίρου.

«Διπλό» (1-2), στα ...χασομέρια, της Σοσό, με Παρί κι αντίπαλος της Οσέρ!

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου η Σοσό επιβλήθηκε 2-1 της, γηπεδούχου, Παρί στο πρώτο μπαράζ μεταξύ ομάδων της Ligue 2 για το ποια θα είναι η αντίπαλος της Μετς από τη 2η κατηγορία της Γαλλίας για την 20η θέση στα σαλόνια της Ligue 1 (η οποία αναζητεί κάτοχο).

Oι (τέταρτοι της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας) Παριζιάνοι προηγήθηκαν με τον Σιμπί (8'), αλλά οι (5οι) φιλοξενούμενοι, αφού έμειναν «ζωντανοί» από τα δύο χαμένα πέναλτι των Παριζιάνων (4' Νάμε, 12' Αλφαρελά) όχι μόνο ισοφάρισαν με τον Αμπρί (45+1') αλλά εκμεταλλευόμενοι πως οι αντίπαλοι τους έπαιζαν με 10 λόγω αποβολής του Νάμε (43') πήραν τη νίκη όταν όλοι πίστευαν ότι το ματς πήγαινε για παράταση (90+2') με τρομερό γκολ του Ντο Κόουτο.

Έτσι θ' αντιμετωπίσει, ξανά εκτός έδρας, την 3η Οσέρ την προσεχή Παρασκευή (20/05) για το ποιά θα βρεθεί στο μπαράζ με την Μετς.