Σκωτία: Προπονητής της χρονιάς στην Premiership ο Άγγελος Ποστέκογλου!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Σέλτικ, έγινε γνωστό ότι αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην Premiership για την σεζόν 2021-22

Σκωτία: Προπονητής της χρονιάς στην Premiership ο Άγγελος Ποστέκογλου!

Το ότι επανέφερε την Σέλτικ στην κορυφή της Σκωτσέζικης Premieship (μετά το περσινό... διάλειμμα που κατέληξε στην Ρέιντζερς), σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ,... εξαργύρωσε και σε προσωπικό επίπεδο ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στην Σκωτία και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του:

«Είναι πολύ ευχάριστο να κερδίζεις τέτοια βραβεία και δείχνει πως κάνουμε κάτι σωστά και έχουμε πετύχει. Για μία ακόμα φορά όμως θέλω να τονίσω πως πρόκειται για ομαδική δουλειά, που συμμετέχουν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Το Σέλτικ Παρκ το περασμένο Σάββατο ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να συγκριθεί με κάποια άλλη και ήταν πραγματικό προνόμιο να είναι μέρος μίας ημέρας γιορτής», δήλωσε χαρακτηριστιστικά.

Σημείωνεται πως η Σέλτικ (του πρώτου σκόρερ Γιώργου Γιακουμάκη και του ...παροπλισμένου Βασίλη Μπάρκα) συγκέντρωσε 93 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την Ρέιντζερς, και κατά τη διάρκεια της σεζόν έφτιαξε ένα αήττητο σερί 32 αγώνων, με τον Ποστέκογλου να έχει αποκαλύψει σε σκωτσέζικο μέσο πως πριν πάρει την απόφαση να πάει στους «Κέλτες» είχε συζητήσει και με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο συνεργασίας το περασμένο καλοκαίρι.