Το νέο γήπεδο της Τότεναμ θα καθυστερήσει να υποδεχθεί τους φιλάθλους της

H Τότεναμ μετέθεσε το άνοιγμα του νέου γηπέδου της για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες λόγω «προβλημάτων με τα κρίσιμα συστήματα ασφαλείας».

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ θα καθυστερήσει να υποδεχθεί τους φιλάθλους της

Ο σύλλογος της Premier League, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στην κατάταξη την περασμένη σεζόν, είχε προγραμματιστεί να παίξει το πρώτο του παιχνίδι στο νέο White Hart Lane χωρητικότητας 62.000 θεατών στις 15 Σεπτεμβρίου εναντίον της Λίβερπουλ.

Ωστόσο, το παιχνίδι αυτό μαζί με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στις 6 Οκτωβρίου εναντίον της Κάρντιφ και ένας αγώνας NFL που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Οκτωβρίου όλα έχουν μεταφερθεί στο στάδιο Wembley.

Η NFL ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι Σιάτλ -Όκλαντ μετατέθηκε λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών στο νέο στάδιο της Τότεναμ. Το παιχνίδι είναι ένας από τα τρία της NFL που έχουν προγραμματιστεί για το Λονδίνο φέτος.

Η Τότεναμ έκανε γνωστό ότι οι πρόσφατες δοκιμές έδειξαν τα προβλήματα στο σύστημα ασφαλείας, κάτι που σημαίνει ότι τα δοκιμαστικά που θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου δεν μπορούν να γίνουν.

«Στην αρχή του έργου ζητήσαμε την υποστήριξή σας και τώρα ζητάμε τη συνεχιζόμενη υπομονή σας», δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ντανιέλ Λεβί.