Γιακουμάκης: Πρώτος σκόρερ και στην Σκωτία (μετά την Ολλανδία)!

O Γιώργος Γιακουμάκης για δεύτερη σερί χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ σε ξένο πρωτάθλημα. Μετά την Ολλανδία, με την Φένλο, το πέτυχε και στην Σκωτία με την Σέλτικ φτάνοντας τα 13 γκολ

Γιακουμάκης: Πρώτος σκόρερ και στην Σκωτία (μετά την Ολλανδία)!

Πέραν του παρθενικού πρωταθλήματος που είχε πανηγυρίσει την μαθηματική του κατάκτηση, μεσοβδόμαδα με την Σέλτικ, και το τρόπαιο του οποίου σήκωσε το Σάββατο (14 Μαϊου) ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε και προσωπική διάκριση για να χαίρεται.

Μετά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ που κατέκτησε την περασμένη σεζόν στην Ολλανδία με την Φένλο (26 γκολ σε 30 ματς), ο διεθνής Έλληνας επιθετικός κατέκτησε τον σχετικό τίτλο και στην σκωτσέζικη Premiership, φτάνοντας τα 13 γκολ στην τελευταία αγωνιστική με τους «Κέλτες».

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου στον αγώνα - φιέστα της κατάκτησης του 52ου πρωταθλήματος της συνέτριψε την Μάδεργουελ με 6-0.

Τα δύο από τα έξι γκολ των «Καθολικών» της Γλασκώβης πέτυχε ο Γιακουμάκης μ' αποτέλεσμα να φτάσει το... 13αρι τερμάτων, και να μοιραστεί έτσι τον τίτλο του αρχικανονιέρη της κορυφαίας κατηγορίας της Σκωτίας με τον Ρίγκαν Τσαρλς-Κουκ της Ρος Κάουντι που έφτασε και αυτός στα 13 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ο συμπαίκτης του Έλληνα, Φουρουχάσι, έμεινε στη 2η θέση με 12 γκολ.