Μπαρτσελόνα: «Επιστρέφει ο Γκριεζμάν»

Ο δανεισμός του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να τον πάρει πίσω για να τον εντάξει στην επιθετική της γραμμή

Μπαρτσελόνα: «Επιστρέφει ο Γκριεζμάν»

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει λύση στην επιθετική της γραμμή και φαίνεται πως καταλήγει σε… έναν παλιό της γνώριμο.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το πιο πιθανό είναι ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το «Cadena Cope», οι «ροχιμπλάνκος» δεν επιθυμούν να διατηρήσουν τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στο ρόστερ τους και τη νέα σεζόν και αυτό έχουν φροντίσει να το ενημερώσουν και στον μάνατζερ του Γκριεζμάν προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης αφού αναμένεται να μην διατηρήσει στο ρόστερ τον Αντουάν Γκριεζμάν τη νέα σεζόν πρόκειται να εξοικονομήσει περίπου στα 18 εκατομμύρια εύρω που ήταν οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου.

Έτσι ο Γάλλος αναμένεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έπειτα από μία απογοητευτική χρονιά με την Ατλέτικο με την οποία κατέγραψε φέτος οκτώ τέρματα και έξι ασίστ σε 37 εμφανίσεις.