Συνεχίζει στα 37 του στην Άντερλεχτ ο Γκιγιόμ Ζιλέ

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ που είχε περάσει για μία σεζόν από τον Ολυμπιακό συνεχίζει στα 37 του σε ειδικό ρόλο στην Άντερλεχτ

Συνεχίζει στα 37 του στην Άντερλεχτ ο Γκιγιόμ Ζιλέ

Στη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ, σε ρόλο παίκτη και μαζί «μέντορα» των νέων παικτών της βελγικής ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο 37χρονος πρώην διεθνής Βέλγος μέσος επιστρέφει στην ομάδα όπου ανήκε επί μία οκταετία στην καριέρα του, για να αναλάβει να παίζει στην U-21 και ταυτόχρονα να διδάσκει με την εμπειρία του τους νέους παίκτες του συλλόγου.

Ο Ζιλέ είχε παίξει για μία σεζόν στον Ολυμπιακό (2017-18), αλλά ήταν εκείνη η περίοδος που η πειραϊκή ομάδα δεν τα είχε πάει καλά, με τον παίκτη να γυρίζει στην Γαλλία για την Λανς (είχε αποκτηθεί από τη Ναντ). Γενικά η καριέρα του ήταν βασικά στα γήπεδα του Βελγίου και της Γαλλίας, με παρένθεση εκείνη τη σεζόν στην Ελλάδα.

Ο Ζιλέ (ήταν και 22 φορές διεθνής με το Βέλγιο) είχε τελευταίο σταθμό την Μπέβερεν και δήλωσε ευτυχής που θα παίξει ξανά στην Άντερλεχτ και θα έχει αυτό τον ειδικό ρόλο στη δεύτερη ομάδα. «Έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να είμαι ο μεγαλύτερος μέσα στα αποδυτήρια, σίγουρα θα μπορούσαν οι συμπαίκτες που θα έχω τώρα να ήταν τα... δικά μου παιδιά, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση για να αγωνιστώ και μου αρέσει ότι θα έχω την ευκαιρία να μάθω από την εμπειρία μου τους νέους παίκτες της Άντερλεχτ, στην οποία πέρασα τα πιο πολλά χρόνια της καριέρας μου».