Μουρίνιο: «Χαίρομαι που έχω τον Μικιταριάν, με εμένα πήρε τους τελευταίους τίτλους η Μάντσεστερ Γ.»

Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στον τελικό του Europa Conference League και θυμήθηκε τους τίτλους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης, αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Χένρικ Μικιταριάν.

Μουρίνιο: «Χαίρομαι που έχω τον Μικιταριάν, με εμένα πήρε τους τελευταίους τίτλους η Μάντσεστερ Γ.»

Συνέντευξη στο «Sky Sports» έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο με αφορμή την παρουσία της Ρόμα στον τελικό του Europa Conference League κόντρα στην Φέγενορντ, που θα γίνει στα Τίρανα.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην κατάσταση που βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι η τελευταία φορά που κατέκτησε τίτλους, ήταν την περίοδο που εκείνος ήταν προπονητής.

Στα 2,5 χρόνια που κάθισε στον πάγκο της κατέκτησε το Community Shield, το League Cup και το Europa League, με τον Μουρίνιο να αποχωρεί τον Δεκέμβριο του 2018. Από τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν πανηγυρίσει άλλο τίτλο.

«Κερδίσαμε μαζί τρεις τίτλους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεν, δυστυχώς ήταν οι τρεις τελευταίοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λέω δυστυχώς, επειδή μου αρέσει πάρα πολύ ο σύλλογος και του εύχομαι τα καλύτερα. Κατακτήσαμε μαζί τρεις τίτλους οπότε τα πάντα πήγαν καλά, στη δεύτερη σεζόν τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Όλοι ξέρουν ότι προσπαθώ πάντα να είμαι ειλικρινής με τους παίκτες» είπε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο και κατέληξε:

«Είδα το πρότζεκτ μου στην Ρόμα και το πόσο χρειαζόταν έναν παίκτη όπως ο Μιχιταριάν. Μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε ως ένα μικρό γκρουπ χωρίς πολλές επιλογές. Έπαιζε παντού, είτε στα άκρα είτε ως 10άρι, έπειτα είχαμε τραυματισμούς και προβλήματα με τον κορονοϊό και έγινε κεντρικός μέσος που δεν είχε παίξει ποτέ στη ζωή του στο παρελθόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με εκείνον».