Μπαρτσελόνα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Αραούχο

Ο Ρόναλντ Αραούχο πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο της Βαρκελώνης όπου διεκομίστη μετά την σύγκρουση του με τον, συμπαίκτη του, Γκάβι, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της νικηφόρας αναμέτρησης (3-1) της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα.

Μπαρτσελόνα: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Αραούχο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Ρόναλντ Αραούχο.

Ο Ουρουγουανός, διεθνής, κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα χτύπησε, στο κεφάλι, σε σύγκρουση του με τον, συμπαίκτη του, Γκάβι, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της, νικηφόρας (3-1), για τους «μπλαουγκράνα», αναμέτρησης με την Θέλτα στο «Καμπ Νόου», με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, δεύτερα, αργότερα.

Ο 23χρονος στόπερ, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, διεκομίστη (έστω με περιπέτεια, αφού το φορείο... κόλλησε και δεν έμπαινε στο ασθενοφόρο που βρέθηκε άμεσα στο τερέν του γηπέδου) σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης όπου και διανυκτέρευσε.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν «καθαρές», δείχνοντας διάσειση, με τον αμυντικό των Καταλανών να παίρνει εξιτήριο την Τετάρτη, όπως είχε προβλέψει ο (προφανώς ενημερωμένος σχετικά...) Τσάβι κατά την συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Η ενημέρωση των «μπλαουγκράνα» σχετικά αναφέρει:

«Οι συμπληρωματικές εξετάσεις στον παίκτη της πρώτης ομάδας Ρόναλντ Αραούχο ήταν επιτυχείς και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η εξέλιξη της υγείας του θα σηματοδοτήσει τη διαθεσιμότητά του", ανέφεραν οι Καταλανοί μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, με τον Τσάβι να αναμένεται να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με την Χετάφε για να τον ξεκουράσει.

Σημειώνεται πως εκτός του Αραούχο, νοκ-άουτ από το ματς τους Μαδριλένους έχουν τεθεί και οι Ντεστ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Έρικ Γκαρσία, Πικέ, Άλμπα, Νίκο Γκονσάλες, Φρένκι ντε Γιονγκ και Πέδρι, με το ...απουσιολόγιο να είναι γεμάτο.