Γιάγια Τουρέ: Σε συζητήσεις με την Τότεναμ για το προπονητικό τιμ

Ο Γιάγια Τουρέ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Τότεναμ για να αναλάβει μία θέση στο προπονητικό τιμ των λονδρέζων.

Γιάγια Τουρέ: Σε συζητήσεις με την Τότεναμ για το προπονητικό τιμ

Σε συζητήσεις με την Τότεναμ βρίσκεται ο Γιάγια Τουρέ προκειμένου να αναλάβει μία θέση στο προπονητικό τιμ των «σπιρουνιών». Ο Ιβοριανός, που κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό, εργάζεται στις ακαδημίες των λονδρέζων από τον περασμένο Δεκέμβρη, ωστόσο ενόψει της επόμενης σεζόν φιλοδοξεί να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα και στο τιμ του προπονητή Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο του στην ομάδα και πλέον είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν κανονικό συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Ο Τουρέ, που «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2020 και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, εργάστηκε μεταξύ άλλων στο παρελθόν ως βοηθός προπονητή σε Ολιμπικ Ντόνετσκ και Αχμάτ Γκρόζνι, ενώ στην Αγγλία είχε βρεθεί και στο προπονητικό τιμ της ΚΠΡ.

Επιπρόσθετα, όπως σημειώνεται, η οικογένεια του Τουρέ μένει στο Λονδίνο και ο Ιβοριανός επιθυμεί να παραμείνει στην αγγλική πρωτεύουσα και να συνεχίσει εκεί την προπονητική του καριέρα.